salgsbetingelser

Her finner du informasjon om hvilke vilkår som gjelder når du handler hos oss. Om du ikke får en automatisk bekreftelse på din bestilling via mail, må du umiddelbart kontakte kundeservice.

PARTENE

Selger: Varg Trading AS
Bedriftsnavn: Varg Trading AS

Adresse: Lundedalslia 11 , 3940 Porsgrunn
TLF: +47 468 45 499
Epost: post@vargtrading.no

Betegnes i det følgende som selger/selgeren.

Kjøper er den forbrukeren som foretar bestillingen, og betegnes i det følgende som  kjøper/kjøperen.

LEVERINGSTID

Speditører: Schenker, TDI24h. Produktet sendes til nærmeste henteterminal om ikke annet er avtalt.

Tid for levering varierer avhengig av speditør.

Leveringstiden er formidles i mail fra oss til deg som kunde1-3 arbeidsdager. I kampanjeperioder må det beregnes noe lenger
leveringstid. Tar det lenger tid, er vår målsetting å gi beskjed om dette via e-post eller telefon. Vil du ha mer nøyaktig beskjed er det bare å sende en e-post til *

Du vil få beskjed med e-post når ordren er iverksatt.

FRAKT OG GEBYRER

Fast fraktpris er kr 1500,-. Enkelte kampanjeperioder er fraktprisen kr 0,- Ekstra gebyr forekomme om du velger en annen betalingsmåte enn kortbetaling eller direktebetaling. For øvrig tilkommer ingen andre gebyrer.

Vi har risikoen for produktene inntil de overtas av deg, det vil si når du har fått produktene i din besittelse. Dersom leveringen av produktene blir forsinket, vil vi gi deg informasjon så fort vi har kunnskap om det, sammen med informasjon om og eventuelt når levering kan skje, eller om produktet(ene) er utsolgt.

Avhengig av produktenes art og forsinkelsens lengde kan du etter omstendighetene holde kjøpesummen tilbake, kreve levering, kreve erstatning eller heve avtalen.

BETALING

Betaling skjer ved den valgte betalings i kassa. Betalingsmåten levert av Dintero og tilbyr kortbetaling og faktura/delbetaling. Trekk av kort gjøres når varen er sendt. Vid forhandsbokning / restordre trekkes beløp av kunde når ordre gjørs. Dette for att sikkerstille leverans fra oss.

BETALINGSALTERNATIV

Betaling skjer på følgende måter:

Valuta i NOK,

Priser vises med MVA inkludert.

Kredittkort (VISA/MASTERCARD)

Faktura med 14 dagers betalingsfrist

Delbetaling

Kortopplysninger lagres ikke, og all kortinformasjon blir behandlet via SSL-kryptering.

Vilkår ved fakturakjøp

Personopplysninger behandles i henhold til gjeldende lovverk. Vår PSP (payment service provider)  håndterer personopplysninger for å utføre kundeanalyser, identifikasjoner, kredittvurderinger og markedsføring. Ditt personnummer er også ditt kundenummer hos vår PSP.

Vær oppmerksom på at når du velger delbetaling i forbindelse med ditt kjøp er dette et tilbud om delbetaling. Den faktiske kontoavtalen inngås senere i forbindelse med at kontoavtalen sendes til din folkeregistrerte adresse.

PAKKER SOM IKKE BLIR HENTET

Pakker som ikke hentes innen 2 uker sendes automatisk tilbake til Varg Trading AS. Det vil si at du må betale returfrakt pluss et behandlingsgebyr på 1000 kr for pakker som ikke er blitt hentet.

ANGRERETT OG RETURFRAKT

Vi ønsker selvfølgelig at du skal være fornøyd med varen din. Derfor har du alltid åpent kjøp i 14 dager i vår nettbutikk. Den eneste betingelsen er at varen kommer tilbake til oss i sin opprinnelige stand. Originalemballasjen og eventuelle merkelapper skal legges ved I returen. Hvis du har fått feil vare eller en defekt vare står vi selvsagt for returkostnaden. Følg instruksjonene som er forklart nedenfor for å sende tilbake dine varer til oss.

Når en vare er levert via nåen av våre speditører, går ansvar over til speditør att fullfølja leverans i tid og i gott skick.

Når en ordre er på restordre eller forhandsbokes så melder vi leveringstid separat i mail etter ordre er lagd.

Vid forhandsbokning / restordre trekkes beløp av kunde når ordre gjørs. Dette for att sikkerstille leverans fra oss.

Det eneste kravet for retur er at varene ikke er brukt og at originalemballasjen ikke er skadet. Så snart vi har gransket returpakken, og det ikke er noe å utsette på den, skjer tilbakebetalingen. Eventuelle skader på varen fører til avdrag på tilbakebetalingen (les avsnittet ovenfor).

Av sikkerhetsmessige årsaker blir tilbakebetalingen kun gjort til samme kort/konto som den opprinnelige betalingen ble gjort fra. Ved eventuell tilbakebetaling av kortkjøp krediteres kortet ditt ved hjelp av et unikt referansenummer som identifiserer transaksjonen. Kortinformasjonen er altså ikke blitt lagret av Bedriftens navn. Returer får ikke sendes mot postoppkrav eller etterkrav – disse vil ikke bli løst ut. I juli kan behandlingstid ved returer være noe lenger.

TILBAKEBETALING

Ved kontant betaling mot postoppkrav tilbakebetaler vi beløpet til kontonummeret ditt. Oppgi kontonummeret ditt på din returlapp eller gi denne informasjonen til vår kundeservice.

REKLAMASJON OG GARANTI

Hvis du mottar en defekt eller feilsendt vare, vennligst kontakt vår kundeservice så snart som mulig, men ikke senere enn 14 dager hvis varen er skadet ved levering. Selvfølgelig står vi for fraktkostnaden ved feilsending og reklamasjon.

Garanti er 24 mnd fra registreringsdato.

Dersom det foreligger en mangel ved tingen, må forbrukeren innen rimelig tid etter at han eller hun oppdaget eller burde ha oppdaget den, gi selgeren melding om at han eller hun vil påberope seg mangelen (reklamasjon). Denne fristen for å reklamere kan aldri være kortere enn to måneder fra det tidspunkt da forbrukeren oppdaget mangelen.

Reklamasjon må senest skje to år etter at forbrukeren overtok tingen. Dersom tingen eller deler av den ved vanlig bruk er ment å vare vesentlig lengre, er fristen for å reklamere fem år. Dette gjelder ikke så langt selgeren ved garanti eller annen avtale har påtatt seg ansvar for mangler i lengre tid. Fristene etter første og annet punktum gjelder heller ikke dersom det foreligger en mangel etter § 15 annet ledd bokstav g.

Reklamasjon kan i stedet fremsettes overfor den som etter avtale med selgeren har påtatt seg å avhjelpe mangler.

Hvis forbrukeren ikke reklamerer i tide, tapes retten til å gjøre mangelen gjeldende. Dette gjelder ikke dersom selgeren har opptrådt grovt uaktsomt eller for øvrig i strid med redelighet og god tro. Retten til å gjøre mangelen gjeldende kan også tapes etter foreldelseslovens regler om foreldelse.

Når vi har godkjent reklamasjonen, hender ett av følgende:

  1. Hvis det er mulig å reparere varen reparerer vi varen for deg, evt.
    avtales annen løsning hvis det er en hastesak.
  2. Du får en ny identisk vare.
  3. Du får tilbake pengene du har betalt for varen.

LOVER OG TVISTER

Kjøp gjennom vargtrading.no blir i første rekke styrt av Angrerettloven og
Forbrukerkjøpsloven. Mer informasjon om dine rettigheter og plikter som forbruker finner du hos Forbrukerrådet.

PERSONOPPLYSNINGER

I henhold til Personopplysningsloven må vi be deg samtykke til at vi behandler opplysninger om deg. Alle personopplysninger du gir oss eller som vi får greie på, vil bli behandlet av Varg Trading AS i egenskap av personopplysningsansvarlig. Personopplysningene du gir oss kan eventuelt bli brukt for å sikre leveransene til deg, ved kredittprøving, og for å kunne gi deg tilbud og opplysninger om vårt sortiment. Opplysningene du gir oss er kun tilgjengelige for Varg Trading AS og våre nærstående selskap. Du har rett til å ta del av opplysningene som er registrert om deg. Du har alltid rett til å forlange at Varg Trading AS skal fjerne eller korrigere opplysningene som finnes om deg. Ved å godkjenne Varg Trading AS kjøpevilkår, samtykker du i ovenstående.

MINDREÅRIGE

Om du er mindreårig (yngre enn 18 år) så må du ha dine foresattes godkjenning for at du kan få bestille hos oss.

TRYKKFEIL

Vi reserverer oss for trykkfeil og feilprissettinger på siden og forbeholder oss retten til å avvise ordre.

ØVRIG INFORMASJON: BETALING OG LEVERINGSTID

Speditører: Schenker, TDI24h

Når en vare er levert via nåen av våre spEditører, går ansvar over til speditør for leverans i tid og i gott skick.

LEVERINGSTID

Två typer av levering brukes av oss:

  1. Direkte fra Lager.
  2. Restordre / forhandsboking.

Når en ordre er på restordre eller forhandsbokes så melder vi leveringstid separat i mail etter ordre er lagd.

Hjemmeside levert av: Mobit Porsgrunn

Varg Trading AS

Kontaktinformasjon

+47 468 45 499

Lundedalslia 11 , 3940 Porsgrunn

Salgsbetingelser

Handlekurv
Du har ikke bestilt noe ennå!
Fortsett å handle
0